ALLANA HIJAB

ALLANA HIJAB
Whatsapp 012-6144924 NOW For Guaranteed Special Free Gift

Wednesday, August 9, 2017

600x Liwat/Rogol Anak? BN Atau PH Tolong Perjuangkan Censor Internet ASAP!

Setiap manusia ada masalah seks, samada dia mahu akui atau tidak!

Hanya 10% berjaya selesai masalah seks mereka dengan pasangan masing-masing, hasil keterbukaan dan juga faktor "bolt and nut" yang serasi bentuk dan saiz.

60% lagi memilih untuk "bersyukur apa yang ada" kerana malu, tapi Alhamdulillah mereka tidak punyai masalah sampingan walaupun ada yang terkandas dihujung usia kelak, tapi ia masih boleh dielakkan.

30% lagi memilih untuk makan luar, samada bungkus ikat tepi(berskandal/PRC), atau ikat mati(tertutup) di laman seks yang tidak ditapis.

Laman seks seperti h**ster, ***jizz, dll hanya ditapis diperingkat DNS server sahaja, dimana semudah
menukar DNS, laman ini masih boleh diakses.

Anak kita mungkin jadi mangsa/pemangsa seks internet.

Tidak perlu susah, Youtube juga hanya perlukan pengesahan umur atas 18 tahun melalui akaun Google yang boleh dicipta sesiapa.

Untuk tapis internet sebenarnya tidak sukar bagi pakar IT, semudah menaip status di FB. Cuma seperti peperangan Evil VS Good yang lain, ia perlu dibuat setiap hari kerana Evil senantiasa cari jalan atasi Good.

Kes seorang bapa rogol dan liwat anaknya 600 kali selama 2 tahun(730 hari) bermula usianya 13 tahun, ini bermakna syaitan ini merogol anaknya setiap hari kecuali hari Ahad(cuti).

Tidak mampu bayangkan kerana tangan yang sedang menaip ini pun sudah mengigil marah dan geram. Isteri yang sah pun kita tidak tergamak melakukannya setiap hari ini pula anak kita sendiri??????????????????????????????????

Apakah puncanya????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ya, internet puncanya.

Internet seperti teknologi lain sering disandarkan pada analogi pisau.

Pisau, adalah alat terbaik dan amat membantu untuk memotong ketika memasak dll.
Apabila manusia guna pisau itu untuk membunuh, manusia salah atau pisau yang salah?

Pentingnya ilmu yang dimiliki pengguna pisau hinggakan tiada manusia guna pisau untuk korek hidung!

Seperti pisau, pengguna internet perlukan ilmu untuk guna pisau(internet) dengan cara yang betul.

Bagi mengelakkan pengguna guna pisau(internet) dengan cara yang salah dan menzalimi orang lain maka pisau perlu ditapis.

Sudah tiba masanya, bukan, sudah lewat masa terus kerajaan perlu tapis internet dengan segera!!!

Ia merangsang 30% golongan tadi, dan turut menjadikan 60% dan 10% golongan zon hijau terangsang untuk menjadi haiwan dan syaitan!!!!

Tolonglah BN, tolonglah Pakatan Harapan, ini juga adalah isu kepentingan umum dan rakyat biasa tolonglah perjuangkan supaya internet ditapis!

PS: Mungkin kita tiada masalah seks di internet, tapi orang yang kita sayangi, malah anak kita atau cucu kita lagi 20 tahun sendiri akan jadi mangsa/pemangsa akibat terangsang di internet.

No comments: